Marsikdo se z velikim zanimanjem sprašuje, kako bo koprska zasedba, ki jo v soboto čaka gostovanje v Velenju, izgledala spomladi, v nadaljevanju državnega prvenstva.


Ne bi bilo presenetljivo, če bi podoba koprske slačilnice zaradi težav, ki pestijo kozličke, vnovič dobila precej drugačno podobo, na kar že nakazujejo tudi nekateri odhodi. V preteklih tednih sta se od rumenih že poslovila dva nogometaša, ki jeseni nista imela vidne vloge. Medtem ko je Darnel Situ v letošnji sezoni vknjižil vsega en nastop, panamski reprezentant Ricardo Guardia Ávila ni dočakal debija v koprskem dresu. Zdaj se je od zasedbe trenerja Igorja Pamića po sporazumni prekinitvi pogodbe poslovil še najizkušenejši član, 34-letni branilec Jefthon. Brazilec se je na Bonifiko preselil pozimi, a je tudi zaradi številnih poškodb za Koprčane zaigral na vsega desetih tekmah.

Z nekaj sreče ter pomoči Aluminija in Radomelj bi lahko Koprčani prezimili tudi na četrtem mestu, a bo nato veliko odvisno tudi od tega, če bo Nogometna zveza Slovenije zaradi pričetka prisilne poravnave klubu odvzela točke.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…