Na Bonifiki v letošnji sezoni že igra nekaj zvenečih imen. Ob Senijadu Ibričiću se lahko z najbolj odmevno kariero pohvali Danijel Pranjić, saj je koprski kapetan v preteklosti vidno vlogo igral tudi v dresu Bayerna, s katerim je v treh sezonah kar dvakrat zaigral tudi v finalu lige prvakov.


Danes pa so v Kopru pozdravili še eno veliko ime, saj je Bonifiko obiskal Predrag Mijatović. Nekdanji član madridskega Reala, pri katerem je med leti 2006 in 2009 opravljal tudi vlogo športnega direktorja, danes deluje kot nogometni agent.

Pri obalnem prvoligašu razloga Mijatovićevega prihoda v Koper niso razkrili, a so dodali, da je 48-letni Črnogorec pohvalil koprsko infrastrukturo: “Danes nas je na stadionu Bonifika s svojim obiskom počastil nekdanji zvezdnik madriskega Reala Predrag ‘Pedja’ Mijatović. V družbi uprave si je ogled koprsko infrastrukturo in bil nad njo navdušen.”

Danes nas je na stadionu Bonifika s svojim obiskom počastil nekdanji zvezdnik madriskega Reala Predrag "Pedja" Mijatović. V družbi uprave si je ogled koprsko infrastrukturo in bil nad njo navdušen. #forzakoper

Objavil/a FC Koper dne 11. april 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…