Zavrčane po otvoritvi novozgrajene tribune in domžalskem skalpu jutri čaka nova domača preizkušnja. V Haloze prihajajo Koprčani, ki so v primorskem obračunu še petič zapored premagali Goričane in tako spomladanski del sezone pričeli z zmago. Nekdanje soigralce bo v Halozah pričakal tudi Bojan Đukić, ki je za spletno stran Zavrča spregovoril o občutkih pred tekmo.


“Pričakujem izredno težko srečanje proti kakovostni ekipi Kopra. Mislim, da bodo odločale malenkosti. Koprčani prihajajo v Zavrč motivirani, saj so v primorskem derbiju premagali Gorico in prav zaradi tega nam bo še težje. Tekma bo zagotovo čvrsta in z veliko dinamike,” je dejal nekdanji kanarček, ki je dres Kopra nosil dve leti in pol, pred tem pa igral tudi za Gorico in Primorje. 28-letni branilec je oba spomladanska obračuna Zavrča odigral v celoti, pred novo preizkušnjo pa pravi, da imajo gostje kakovostne posameznike, a se s soigralci ne bodo kar tako predali: “Imamo možnosti za zmago. Želimo si zmage na vsaki tekmi, v veliko podporo nam bodo tudi domači navijači, ki so nas že v sredo popeljali do velike zmage proti Domžalam. Ves trud bomo vložili v to, da bomo boljši od kakovostne ekipe Kopra. Imajo veliko posameznikov, ki izstopajo.”

Đukić je dejal, da zbadljivk ob ponovnem srečanju s strani nekdanjih soigralcev še ni prejel, jih pa vseeno nekaj pričakuje. Večino nogometašev Kopra dobro pozna, vendar o gostujočih slabostih ni želel preveč govoriti: “Če odigraš popolno tekmo, bo nasprotnik ranljiv prav na vsakem položaju. Ne bi govoril o ranljivosti nasprotne ekipe, ker te potem njihova šibka točka kaznuje. Izkaže se, da je njihova najslabša točka, najboljša.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…