Že nekaj časa je jasno, da se bo Koper v prihajajočo sezono podal brez Lea Štulca. Čeprav prestop uradno še ni potrjen, že nekaj časa znano, da bo Izolan nogometno pot nadaljeval pri ambicioznem italijanskem tretjeligašu Venezii.


Sodeč po govoricah s Hrvaške pa bi se lahko zgodilo, da bi Bonifiko po vsega pol leta zapustil tudi Toni Datković. Hrvaški SportCom namreč poroča, da naj bi se za 22-letnega branilca, ki je bil pred tedni s strani nogometašev uvrščen tudi v idealno enajsterico minule sezone, zagreli pri španskem Getafeju. Klub iz predmestja Madrida, ki se je moral po dvanajstih letih posloviti od druščine najmočnejših španskih klubov, naj bi želel Datkovića sprva v svoje vrste zvabiti kot posojenega nogometaša Kopra.

Nekdanji up Rijeke in velik pristaš Hajduka se je v Slovenijo pred dvema letoma preselil iz drugoligaškega Pomorca Kostrene, v dveh sezonah pa je za Zavrč in Koper, ki se mu je pridružil pozimi, odigral 66 prvoligaških tekem ter se hitro prebil med najboljše branilce lige.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Številne spremembe v Sežani, Kraševci ostali še brez izkušenega stebra obrambe

Pomembni odhodi iz sežanskega Tabora se manj kot tri tedne pred pričekom sezone nadaljujej…