Luka Elsner po pisanju Nogomanie ni več trener Olimpije. V taboru državnega prvaka, ki je z dvema porazoma izjemno slabo vstopil v nadaljevanje sezone in si pridelal že šest točk zaostanka, novice še niso potrdili, a isti medij omenja, da naj bi se na ljubljansko klop vrnil povratnik Marijan Pušnik.


“Trener je vselej v položaju, da je njegova služba vprašljiva, še posebej v klubu s tako visokimi ambicijami. Ko se zgodi takšen polom, se je potrebno zavedati, da bomo opravili analizo opravljenega dela. Če sem faktor, ki je problematičen, bo potrebno to dejstvo sprejeti kot moški. Še enkrat pa ponavljam, da mi je v takšni situaciji bolj žal fantov in navijačev, kot pa zame osebno. Sem potrt in eden od tistih, ki jim je v tem trenutku najtežje. Profesionalni nogomet je krut in mora biti krut, ko rezultatov ni, je v prvi liniji trener,” je po nedeljski blamaži v Stožicah dejal Elsner, ki se je očitno že zavedal, da je njegova prihodnost v Olimpiji na trhlih temeljih.

Milan Mandarić je po dvoboju z velenjskim Rudarjem za časopis Dnevnik priznal, da je zaradi povišanega pritiska v noči z nedelje na ponedeljek slabo spal in da si mora vzeti nekaj dni za premislek. Morda je v potezo, ki, kot smo že zapisali, s strani kluba še ni potrjena, prepričala tudi včerajšnja zmaga Maribora. Štajerci so po dveh zaporednih ničlah zmajev, ki so v zadnjih treh krogih vknjižili vsega točko, pobegnili že na zajetnih šest točk razlike.

Dravograjčan, za katerim je nekajmesečna avantura na klopi splitskega Hajduka, se bo, če informacije Nogomanie držijo, po malce več kot letu dni vrnil v zasedbo, ki jo poleg Milana Mandarića tvori še Ranko Stojić. In prav nestrinjanje s Stojićem naj bi bilo pred dobrim letom eden od vzrokov, da je Korošec odletel po uspešnem jesenskem delu prvenstva. Bo zdaj še drugič zagrizel v kislo jabolko in sprejel izziv, ki se je v eri Mandarića še pri vsakem trenerju izkazal za tveganega?

Niti Pušnik, še manj pa Nikolić in Vanoli v zmajevem gnezdu niso zdržali dolgo, naslednji na seznamu bo očitno tudi Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…