Z novinarsko konferenco so nadaljevanje sezone napovedali tudi v koprskem prvoligašu. Spregovorila sta trener Alen Ščulac in predsednik Ante Guberac, ki je imel v zimskem prestopnem roku precej dela z iskanjem okrepitev, saj se je na Bonifiko preselilo sedem novincev, med njimi je tudi povratnik Goran Galešić.


“V prestopnem roku smo dobro opravili delo. Okrepili smo se s kvalitetnimi mladimi nogometaši in izkušenimi možmi na mestih, kjer smo jih potrebovali. Mlada reprezentanta BiH in Makedonije, Rahmanović in Peševski, sta igralca, ki bosta v prihodnjih dveh letih zagotovo še napredovala, izkušeni Tomić si je takoj priigral mesto v prvi enajsterici, Hadžibulića pa so pri tem žal zaustavile poškodbe, a vanj verjamemo. Resno računamo tudi na Kokola in Galešića, ki bo pripravljen šele čez kakšen mesec, a takrat ga bomo najbolj potrebovali,” je prestopni rok pokomentiral Ante Guberac. Kanarčki so v zimskem prestopnem roku tudi številčno okrepili svojo zasedbo, saj so v zaključku jeseni, ko so rumeno-modre predčasno zapustili Božidar Radošević, Perica Ivetić, Ante Mitrović in Marko Delić, na klopi več ali manj sedeli zgolj mladinci.

Koprski strateg Alen Ščulac bo lahko spomladi računal na precej spremenjeno zasedbo, a so imeli Koprčani dovolj časa in priložnosti za uigravanje. Ekipa je odigrala osem tekem in jih pet tudi dobila, med drugim so Primorci ugnali tudi Rijeko in Hajduk: “Težke nasprotnika kalibra Rijeka, Crvena zvezda, Hajduk in Slovan smo si tudi želeli. V nobeni od tekem nismo bili v podrejenem položaju. Dve smo dobili, dve pa tesno izgubili. Ne smemo pozabiti, da gre za ekipe, ki so v vrhu svojih prvenstev in udeleženke Evropske lige. Jaz sem zadovoljen.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…