Koprčani so se z gostovanja v Ljubljani vrnili neporaženi. Po jesenski zmagi v Stožicah so kozlički tokrat iztržili točko, ki pa so jo drago plačali. Koprski strateg Igor Pamić je bil že v prvem polčasu prisiljen v prvo zamenjavo, saj so Jana Andrejašiča z zelenice odpeljali z avtomobilčkom.


Že kmalu po tekmi so v koprskem prvoligašu potrdili sume, da gre za hujšo poškodbo kolena, kasnejši pregledi pa so pokazali, da si je bočni branilec Kopra poškodoval tudi sprednjo križno vez levega kolena. 21-letnega nogometaša že kmalu čaka operativni poseg, po katerem pa se pričenja naporno okrevanja, ki bo trajalo vsaj šest mesecev.

“Ko sem izvedel diagnozo, sem bil seveda šokiran. Težko mi je, zelo težko, ampak dejstvo je, da so tudi poškodbe sestavni del športa. Ne preostane mi drugega, kot da se s tem sprijaznim. Moram se, čim prej. Treba je dvigniti glavo in iti naprej. Prav gotovo bom storil vse, kar je v mojih močeh, da bi se vrnil še boljši, še bolje pripravljen,” je za EkipoSN dejal otrok koprskega kluba.

Andrejašič je sicer prav Stožicah odigral 50. prvoligaško tekmo, v letošnji sezoni pa je zbral 20 nastopov in dvakrat zatresel radomeljsko mrežo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…