Nogometaši Olimpije so imeli z Aluminijem, ko je ta v sezoni 2012/13 odigral doslej edino prvoligaško sezono, na gostovanjih v kidričevskem Športnem parku obakrat precej težav. Kidričani so namreč pred domačimi gledalci osvojili vseh šest točk.


V ponovitvi obračuna je bilo tesno tudi danes. Kidričani, ki so jeseni v 2. SNL zasedli šele peto mesto, so v pripravljalnem obračunu Ljubljančanom povzročili precej težav, saj so zmaji oba zadetka za preobrat in zmago dosegli šele v izdihljajih srečanja. Varovanci domačega stratega Damjana Romiha so povedli v 10. minuti, ko je Nemanja Mitrović storil prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je uspešno Matic Vrbanec. Zeleno-beli so sicer v nadaljevanju prevladovali, a so bili Fink, Ivančić, Šporar in Gajić v zaključku nenatančni. Do izenačenja so prišli v 84. minuti, ko je podajo Matica Finka izkoristil Nik Kapun, minuto kasneje pa je za zmago zadel še Kenan Bajrić.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 1:2 OLIMPIJA LJUBLJANA
Vrbanec (10′ pen); Kapun (84′), Bajrić (85′)
Aluminij – začetna enajsterica: Murko, Topolovec, Lonzarič, Levštek, Čeh, Škoflek, Vindiš, Ploj, Kozar, Nunić, Vrbanec. Trener: Damjan Romih.
Olimpija: 
Šeliga, Mitrović, Mlinar Delamea, Fink, Lazevski, Matić, Kapun, Zajc, Babić, Šporar, Henty. Igrali so še: Ivančić, Gajić, Bajrić. Trener: Darko Karapetrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…