V taboru Olimpije odštevajo ure do zadnje pripravljalne preizkušnje pred nadaljevanjem državnega prvenstva. Zmaji se bodo jutri popoldne v domačih Stožicah udarili z ruskim Terekom, ki bo v sosednji Italiji že danes nasprotnik Gorice.


Med tistimi, ki bodo v nadaljevanju sezone nosili precejšnje breme, bo tudi Aljaž Krefl, ki zaradi dolgotrajne poškodbe gležnja ni igral vse od sredine avgusta, ko se je poškodoval v večnem derbiju v Ljudskem vrtu. Nekdanji član velenjskega Rudarja je v krajšem pogovoru za klubsko spletno stran poudaril, da je uigranost kljub spremembam na zavidljivi ravni: “Pilimo še zadnje podrobnosti, tekmo s Koprom bomo dočakali optimalno pripravljeni. Uigranost v moštvu je na zavidljivem nivoju, tudi novinci so se odlično vključili v moštvo. Radović, Eleke in Wobay so izjemni nogometaši, tako da verjamem, da bo Olimpija v drugem delu nadaljevala z dobrimi predstavami, ki bodo v ponos našim navijačem.”

Krefl se za mesto v začetni enajsterici bori s kar dvema tekmecema, ob obetavnemu Sandiju Ćoraliću konkurenco predstavlja tudi izkušeni Hrvoje Čale: “Zdrava konkurenca je več kot dobrodošla, kdorkoli bo dobil priložnost, bo storil vse, da pripomore k uspehu Olimpije. Z dobrim delom na treningih drug drugega na nek način silimo v to, da dajemo vedno vse od sebe, saj lahko zgolj tako dokažemo trenerju Marku Nikoliću, da si zaslužimo mesto v prvi postavi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…