Nogometaši kranjskega Triglava so bili v zgodnjem sobotnem popoldnevu blizu tega, da ljubljanski Olimpiji v generalki pred začetkom spomladanskega dela sezone zadajo neprijeten in boleč udarec. Obračun se je po treh razveljavljenih zadetkih Triglava končal z remijem, zmaji so do izenačenja z uspešno izvedeno enajstmetrovko Šporarja prišli tik pred koncem tekme.


“Lahko smo zelo zadovoljni z opravljenim na tekmi proti Olimpiji. Sploh v prvem polčasu smo dobro stali na terenu, bili odlično organizirani in bili, po mojem mnenju, celo boljši tekmec. V drugem polčasu smo nadaljevali z dobro taktično predstavo. Poudaril bi, da so nam sodniki dva zadetka neupravičeno razveljavili ter dosodili neobstoječo enajstmetrovko za Olimpijo, a tako pač je,” je za spletno stran kranjskega drugoligaša potožil Aleš Poplatnik, s 27 leti eden najizkušenejših mož v taboru trenerja Siniše Brkića. Gorenjci so s zadetkom povratnika Damirja Marijana povedli sredi prvega polčasa, v nadaljevanju tekme pa so z organizirano igro in dobro postavljeno obrambo parali živce ljubljanskim nogometašem: “Ta predstava je zagotovo še korak naprej v teh pripravah in nov dokaz, da Triglav spada med prvoligaše. Očitno smo se na pripravah nekaj naučili s tekem, predvsem s tiste proti Celju, in že od samega začetka tekme zagrizli tako kot gre. Menim, da smo pokazali, da smo zdaj dovolj izkušeni in pripravljeni za povratek med elito.”

Kranjčani so v dosedanjem poteku priprav prikazali že nekaj dobrih predstav, a bodo imeli orli in ostali konkurenti časa za piljenje forme še dober mesec, saj se spomladanski del 2. SNL prične šele sredi marca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi reprezentant Estonije novi član vodilnega kluba 2. SNL

Pri Rogaški so se naskoka na drugi del sezone, kjer ciljajo na napredovanje v Prvo Ligo Te…