Mariborčane jutri čaka gostovanje v Novi Gorici, čeprav so misli navijačev vsaj deloma že pri gostovanju v Londonu, pa v taboru vijoličastih poudarjajo, da jih pred tem čakajo še domače obveznosti, najprej z Gorico, v soboto v Ljudskem vrtu še s Celjem. Eno pomembnejših vlog bo v dresu državnih prvakov igral tudi Aleš Mertelj.


“Prvo tekmo smo igrali v Ljudskem vrtu, kjer se počutim najbolj domače. Tukaj se osvajajo točke in smo šli z lepo popotnico v Litvo, kjer smo dokončali nalogo. Zdaj pa je že tukaj klubsko dogajanje in pogovarjamo se le o Gorici,” je za klubsko spletno stran dejal reprezentant, ki je na v tekmah s Švico in Litvo skupno odigral 135 minut. Mariborčane v nadaljevanju jesenskega dela sezone čaka peklenski ritem, saj bo četa trenerja Anteja Šimundža v 24 dneh odigrala osem tekem, a gorenjski vezist pravi, da si moštvo že proti Gorici želi osvojiti nove tri točke: “Če si dober, ne gre brez odrekanja. Velikega preskoka ni, takoj želimo ujeti ritem zmag. Spet sledi temeljita priprava na tekmo, ta želja po novih uspehih pa nas pelje naprej proti uresničitvi naših ciljev. Zdaj bomo z vsemi močmi napadli Gorico, ki nikakor ni takšna ekipa, kot kažejo zadnji rezultati. Čaka nas dvoboj z agresivnimi, ofenzivnimi tekmeci. V Novi Gorici je bilo vedno veliko dela na obeh straneh. Pričakujem trdo tekmo z našo zmago.”

Vijoličasti pred tekmo niso povsem brez skrbi, saj bo v Novi Gorici zagotovo manjkal Agim Ibraimi, ki se je z reprezentančne akcije Makedonije predčasno vrnil poškodovan. Kot so še zapisali na spletni strani, se je pojavilo še nekaj manjših težav, tako da bo enajsterica določena pred tekmo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…