Ljubljanska Olimpija jutri popoldne v Stožicah pričakuje obisk nevarnih izzivalcev. Potem ko so zeleno-beli izgubili povratno tekmo četrtfinala Pokala Slovenije in polfinale ‘prepustili’ Domžalčanom, bodo skušali zamujeno zamuditi v 16. krogu Prve lige Telekom Slovenije, ko se bodo udarili s Celjani.


Celjani imajo za sabo odličen niz rezultatov, saj so neporaženi že več kot tri mesece, zato je pred Ljubljančani zahtevna naloga. Grofje so se za razliko od zmajev uvrstili v polfinale pokalnega tekmovanja, a izkušeni napadalec zeleno-belih Aleksandar Rodić, da izpad iz Pokala Slovenije ni prevelika tragedija, saj Olimpiji dobro kaže na ligaški lestvici: “Imam občutek, da se želi iz enega poraza ustvariti tragična slika. Če samo pogledamo, kaj se dogaja v Angliji, ko takšni velikani, kot so Arsenal in Manchester United izpadejo že v osmini finala tamkajšnjega pokalnega tekmovanja, in nihče iz tega ne ustvarja velike tragedij. Torej, v državnem prvenstvu nam gre odlično od rok, moštvo igra všečen nogomet in prepričan sem, da bomo že v nedeljo prikazali drugačen obraz.”

Varovance trenerja Darka Karapetrovića do zaključka jesenskega dela sezone loči še pet tekem, kot je 34-letni napadalec dejal za klubsko spletno stran, pa bo moštvo že proti Celju skušalo dokazati, da je bil poraz z Domžalami le slab dan: “Vse sile bomo usmerili v zadnjih pet tekem. Začenši z dvobojem v nedeljo, ko na Stožicah gostimo neugodne Celjane. Gre za izjemno nevarno in nadarjeno ekipo, ki ve, kaj hoče. Mi pa se moramo psihološko dvigniti in dokazati, da je bil torkov poraz z Domžalami le posledica slabšega dne.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…