Simon Rožman je z napadalno in atraktivno igro svoje varovance postavil v nogometno izložbo. Benjamin Verbič je bil prvo ime jesenskega dela sezone Prve lige Telekom Slovenije, nič kaj dosti pa s predstavami v rumeno-modrem dresu ni zaostajal niti Valon Ahmedi.


Ni skrivnost, da so se za mladega reprezentanta Albanije zagreli pri nizozemskem prvoligašu Heerenveenu, a ponudba modro-belih, ki si želijo 20-letnega nogometaša sprva pripeljati zgolj na posojo, ni navdušila vodstva celjskega kluba. “Drži, da je obstajalo načelno zanimanje, vendar nismo dobili v klub nobene uradne ponudbe. Zato tudi nismo poslali nikakršnega odgovora, prav tako je popolnoma jasno, da kakršnakoli posoda niti po naključju ne pride v poštev. Glede na razvoj dogodkov niti kakšna druga možnost. Moram priznati, da sem od Heerenveena pričakoval drugačen odnos. Glede na status, ki ga uživa ta klub, so se vsega skupaj lotili precej neprofesionalno,” je pred dnevi za Ekipa24 dejal Ambrož Krajnc, športni direktor celjskega prvoligaša. Zgornje besede športnega direktorja pa Nizozemcev vseeno niso zaustavile, saj se je Ahmedi v minulih dneh mudil v Heerenveenu. Športni direktor Hans Vonk, sicer nekdanji reprezentančni vratar Južne Afrike, pa je že potrdil, da so z Ahmedijem že dogovorjeni. Njegove besede so zapisali pri spletnem portalu FeanFan.nl: “Z igralcem smo sklenili dogovor, še vedno pa čakamo na odgovor njegovega kluba.”

Nadaljevanje zgodbe zna biti še precej zanimivo, še posebej, če se bo vodstvo celjskega kluba držalo zgoraj izrečenih besed športnega direktorja. Ni namreč skrivnost, da želijo grofje zadržati aktualno zasedbo in se še s kakšno okrepitvijo podati v boj za vrh lestvice.

Foto: Facebook profil Valona Ahmedija
Ahmedi se je že mudil na severu Nizozemske. (Foto: Facebook profil Valona Ahmedija)
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …