Nogometnemu klubu Domžale je v izdihljajih prestopnega roka uspel še en posel. V Nemčijo se seli Adam Gnezda Čerin, ki je z Nürnbergom sklenil štiriletno pogodbo.


Dvajsetletni mladi reprezentant Slovenije je v dresu domžalskega prvoligaša zbral 66 tekem, na katerih je dosegel 9 zadetkov. Gnezda Čerin je prvič domžalski dres oblekel 23. junija 2017 na tekmi proti Celju, na zadnje pa je igral za Domžalčane še včeraj v 8. krogu Prve Lige Telekom Slovenije proti Mariboru.

Domžalčanom je v tem poletnem prestopnem roku uspel še tretji milijonski posel, kar je ob prestopu za uradno spletno stran Domžalčanov potrdil tudi športni direktor rumene družine Matej Oražem: »Adam je z nami prešel mnoge lepe in v zadnjem času manj lepe trenutke. S tem, ko je bil vpoklican v reprezentanco je dokazal, da je eden izmed največjih potencialov zvezne vrste v Sloveniji. Trenutno žal nismo v situaciji, ko bi lahko ponudbe, ki premorejo sedem mestne številke zavračali. Posledično smo pri tem morali popustiti, kljub temu, da je tale saga okrog njegovega prestopa trajala kar nekaj časa.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…