Milenko Ačimović ni več športni direktor ljubljanske Olimpije. Nekdanji reprezentant Slovenije se je k zeleno-belim vrnil lansko poletje, potem ko je v preteklosti dobro leto in pol že opravljal naloge športnega direktorja. V prvem mandatu je vzdržal dobro leto in pol, sedaj se poslavlja po manj kot letu dni.


Kot je znano, so Ljubljančani krog pred koncem ostali še drugo leto zapored ostali brez možnosti, da bi poleti igrali v kvalifikacijah za Evropsko ligo. Kot so zapisali na spletni strani ljubljanskega prvoligaša, se strani razhajata s sporazumno prekinitvijo dogovora: “Zaradi slabših rezultatov v spomladanskem delu državnega prvenstva in predvsem dejstva, da se zeleno-belim ni uspelo uvrstiti v evropske kvalifikacije v naslednji sezoni, kar je bil eden od poglavitnih ciljev ljubljanskega prvoligaša, sta se Olimpija in njen športni direktor Milenko Aćimović sporazumno razšla.”

“Gospod Aćimović je svoje delo opravljal korektno, pošteno in profesionalno, a so cilji, ki jih je klubsko vodstvo postavilo predenj in njegov strokovni štab, ostali neizpolnjeni. Klub se mu zahvaljuje za storjeno v iztekajoči se sezoni in obenem želi veliko sreče ter uspehov na nadaljnji poklicni poti,” so zapisali v kratki izjavi na klubski spletni strani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…