Vodstvo kranjske Zarice, vodilnega kluba 3. SNL center, je zapolnilo luknjo po odhodu vratarja Žana Pelka, ki se je pred začetkom priprav poslovil od čete trenerja Janeza Zupančiča, ki bo lahko spomladi računal še na enega povratnika.


Pelka bo v kranjskem golu nadomestil Ajdin Mulalić, sicer tretji vratar domžalskega kluba, ki pa se je v preteklosti že dokazoval v dresu Zarice. Ker bi se 20-letni vratar zaradi statusa tujca v Domžalah težko prebil v postavo trenerja Luke Elsnerja, so v klubu ocenili, da ga posodijo v tretjeligaško konkurenco, kjer se bo lahko ob primerni minutaži dokazoval in razvijal. Mulalić je mrežo Gorenjcev branil že na prvi preizkušnji, ki so jo Kranjčani izgubili z avstrijskim ATSV Wolfsbergom, in se tedaj tudi poškodoval, zato je v tekmah z Radomljami in Domžalami branil mladi Lenart Vrečič, ki bo Mulaliću spomladi konkuriral v boju za mesto vratarja.

Ob Mulaliću so Kranjčani v svoje vrste zvabili še enega starega znanca, saj se je po vsega pol leta, potem ko se je preizkušal pri severnih sosedih, v klub vrnil Darko Babić, v preteklosti tudi nogometaš sosednjega Šenčurja, za katerega je v drugoligaški konkurenci odigral 62 tekem. Babić je sicer v soboto že igral v tekmi z Domžalčani. Iz kluba so še sporočili, da spomladi ne bodo računali na vratarja Gregorja Šmajda, ravno tako nekdanjega člana Šenčurja, ki jeseni zaradi poškodbe ni igral.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…