V začetku januarja smo pisali, da bi lahko dres Zavrča v nadaljevanju nosil tudi Ibrahim Arafat Mensah. Ganskega napadalca je v pogovoru za naš portal napovedal Miran Vuk, prvi mož haloškega prvoligaša, a kot se je izkazalo kasneje, enaindvajsetletnik ni zadovoljil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba.


Kljub temu pa hitronogi nogometaš ostaja v Sloveniji. Mensah bo v nadaljevanju sezone igral za ljubljanski Bravo, ki v 3. SNL center zaseda četrto mesto, za vodilno Ivančno Gorico, ki so jo jeseni kot edini porazili prav Bravovci, zaostaja šest točk. Prestop Mensaha v vrste kluba Darka Klariča ni presenetljiv, saj Klaričev sodelavec Ambrož Krajnc, v preteklosti tudi športni direktor Celja, sodeluje z igralčevo agencijo Lesbart Sports. Slednja si je sicer v preteklih tednih prislužila tudi posmeh slovenskih medijev, saj je agencija na svoji spletni strani zapisala, da je napadalec za Zavrč že v prvem nastopu za Zavrč zabil dva zadetka in navdušil navijače Zavrča. “Težava” je bila v tem, da omenjene tekme Haložani dejansko niso odigrali.

Trener Boštjan Kreft bo lahko v nadaljevanju lahko računal še na nekaj novih obrazov. Marko Klemenčič, ki je bil v minulem letu posojen Celju, bo okrepil obrambne vrste, v člansko vrsto sta se preselila tudi obetavna David Škrbec in Til Mavretič, v Bravo pa se je vrnil tudi Deniel Hokić. Vrste Brava je v zimskem prestopnem roku zapustila osmerica. Nino Pungaršek se je vrnil v Celje, Ljubljančani so Roka Krajnca posodili Brežicam, v Vipavo je bil posojen Žiga Pahor, na posodi v Dobrovi se bosta dokazovala Matic Žnidaršič in Tin Kűzma, Nik Vrančič pa je prestopil v Avstrijo, od kluba pa sta se poslovila tudi Davor Bokalič in Denis Kaltak. Z izjemo Pungarška preostala sedmerica jeseni ni občutila občutnejše minutaže.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Ljutomer klonil v Krškem, prva točka Šmartnega

Na 66. rojstni dan dr.Andreja Stareta, znanega športnega TV komentat in zdravnika sta bili…