Ob Tolminu so se morali po pretekli sezoni od drugoligaške konkurence posloviti tudi Šenčurjani. Gorenjci so v 2. SNL neprekinjeno igrali kar sedem sezon, kar je bil najdaljši staž med deseterico lanskoletnih drugoligašev.


Šenčursko zasedbo čaka vsaj enoletno igranje tretjeligaškega nogometa, kar verjetno pomeni, da se godlarjem verjetno obeta precej kadrovskih sprememb, tudi v prihodnje pa bo člansko moštvo vodil Goran Stanković, ki se je v Šenčur vrnil med zimskim premorom. “Goran Stanković ostaja trener članske ekipe Šenčurja tudi v prihodnji sezoni. V sezoni 2016/2017 bo ekipa Šenčurja nastopala v tretji slovenski nogometni ligi. Cilji članske ekipe so povezani z vrnitvijo med drugoligaše. Ob tem dodajmo še, da bo priložnost v članski ekipi dobilo tudi nekaj fantov iz domače nogometne šole,” so pred dnevi zapisali v gorenjskem klubu.

V šenčurskem Športnem parku so pred dnevi že pozdravili dva novinca. Iz mladinske selekcije Domžal se je v Šenčur preselil mladi Žan Piskar, ki je Domžalčanom s petnajstimi nastopi pomagal do naslova prvaka. Precej bolje pa Šenčurjani poznajo Tilna Žlebnika, ki se je po pol leta igranja za kranjsko Savo vrnil v moštvo, igralec katerega je praktično celotno člansko kariero. “Razlog za vrnitev v Šenčur? Vrnil sem se v svoj domači klub, v katerem sem branil celotno kariero. Vodstvo kluba ima namen oblikovati mlado ekipo,” nam je o razlogih za vrnitev v staro jato priznal 24-letni vratar.

“O pričakovanjih zaenkrat še težko govorim, saj se ekipa šele zbira, zato bomo o pričakovanjih in o tem, v kateri del lestvice spadamo, govorili šele pred pričetkom prvenstva. Dejstvo pa je, da se želi klub čim hitreje vrniti v 2. SNL,” je zaključil nekdanji gojenec mladinskih selekcij Triglava.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…