Medtem ko se po večini evropskih držav zimski prestopni rok končuje z današnjim dnem, so se vrata za prestope iz kluba v klub zaprla že s koncem sobote. Nekateri so bili dejavni bolj, drugi manj, med slednje lahko uvrstimo tudi B ekipo Maribora.


Že pred dnevi smo poročali, da se je v Ljudski vrt iz vrst ljulbjanskega Brava preselil obetavni 18-letni Igor Vokić, ki pa ni edini novinec v vrstah vijoličaste “rezervne” čete. Pod vodstvom trenerja Marka Lešnika se bo namreč spomladi potil tudi Jani Curk, ki se najbolje znajde na položaju levega bočnega branilca in bo tako verjetno zapolnil luknjo po odhodu Dejana Trajkovskega. 20-letni Primorec, ki je z Mariborčani sklenil dveinpolletno profesionalno pogodbo, je nekdanji mladinski reprezentant, jeseni pa je bil član Tolmina, za katerega je v 2. SNL odigral osem tekem. Nogometno pot je pričel v ajdovskem Primorju, kasneje pa je prestopil v Gorico, kjer ga je treniral tudi Iztok Kavčič, ki je novo trenersko ime v mladinskih selekcijah kluba. Curk se je, tako kot že omenjeni Vokić, trenerskemu štabu Maribora dokazoval že pred dnevi na turnirju v hrvaški Istri.

Iz dravograjskega kluba pa so sporočili, da bo dres mladinske ekipe Maribora do konca sezone nosil 18-letni Mitja Petrej, ki so ga Dravograjčani posodili za pol leta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…