Pred dnevi smo že pisali, da bo kranjska Zarica, vodilno moštvo 3. SNL center, v spomladanski del sezone krenila brez pomoči vratarja Žana Pelka, saj je nekdanji vratar Triglava sprejel ponudbo s tujine. Po prvi pripravljalni tekmi ima trener Janez Župančič še dodatne skrbi, saj se je poškodoval Blaž Šujica, drugi strelec lige.


Bolje rečeno, Šujico je poškodoval eden od nogometašev avstrijskega tretjeligaša ATSV Wolfsberg, ki je obračun sicer dobil z 1:0. 21-letni napadalec, ki je jeseni dosegel petnajst zadetkov, je moral srečanje zapustiti že v prvem polčasu, že sedaj pa je jasno, da bo mladi nogometaš zaradi zloma petnice odsoten več mesecev. Gorenjci so sicer v prvem polčasu dosegli dva zadetka, a sta bila oba razveljavljena, ostali pa so še brez dveh nogometašev. David Jerković je srečanje zapustil zaradi poškodbe, Dejan Božičič pa je na grobosti domačega nogometaša odgovoril z udarcem in bil posledično tudi izključen. V drugem polčasu so domači poškodovali tudi vratarja Ajdina Mulalića, sicer člana Domžal, potem ko je slednji odbil strel, v naletu na žogo pa ga je poškodoval eden od domačih napadalcev.

Kranjčani so, lahko zapišemo kar – na srečo, na avstrijskem Koroškem gostovali brez osmerice nogometašev, trener Zupančič pa upa, da stanje s poškodbami vseeno ni tako slabo, kot kaže trenutno.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…