Pomembno okrepitev v boju za vrh lestvice 3. SNL sever so danes pridobili tudi Brežičani. Medtem ko je Maribor B z odhodom deseterice nogometašev, ki bodo pomladi igrali za Gorico, Krško, Zarico in Veržej, zagotovo vsaj deloma oslabil svoje vrste, so Posavci svoje vrste okrepili z izkušenim napadalcem.


Četi trenerja Antonija Brdika bo v nadaljevanju sezone namreč pomagal tudi Slaviša Dvorančič. Dolgoletni napadalec Krškega, ki je na prvoligaških zelenicah nosil drese Domžal, Bele krajine, Celja in Nafta, je bil v minuli sezoni z devetimi zadetki eden najzaslužnejših, da so se Krčani prvič v zgodovini kluba prebili med prvoligaše. Čeprav ga je posavski prvoligaš registriral tudi kot igralca, danes 37-letni nogometaš jeseni ni odigral niti minute, saj je že nekaj časa opravljal tudi vlogo pomočnika trenerja Tomaža Petroviča. V začetku septembra se je skupaj z Enesom Rujovićem in Bojanom Đukićem, ki ju je sicer poleti pripeljal v klub, poslovil od stadiona Matije Gubca, nogometni post pa je bil očitno kratek.

Kot smo že poročali, so Brežičani pred dnevi v svoje vrste že zvabili dva nogometaša Krškega, v nadaljevanju sezone se bodo v 3. SNL dokazovali vratar Primož Levičar, branilec Luka Hudopisk tudi napadalec David Bučar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Ljutomer klonil v Krškem, prva točka Šmartnega

Na 66. rojstni dan dr.Andreja Stareta, znanega športnega TV komentat in zdravnika sta bili…