Snežne padavine so v minulem tednu močno osiromašile spored 21. kroga 3. SNL vzhod. Od načrtovanih sedmih tekem so bile odigrane zgolj tri, pa še te v torek oziroma sredo dopoldne. Pobeljene zelenice so v popoldanskem terminu preprečile izvedbo tekem v Mariboru, Dravogradu, Šmartnem ob Paki in Dobrovcah.


Dvoboj med Mariborom B in Podvinci bo odigran prihodnjo torek, medtem ko se bodo nogometaši Dravograda in Šmarja pri Jelšah pomerili 17. maja, Šmartno in Dravinja pa še dva dni kasneje. Že včeraj pa so zaostalo srečanje 21. kroga odigrali zasedbi Dobrovc in Fužinarja. Dobrovčani so v osmi pomladanski tekmi naskakovali prvo zmago v nadaljevanju sezone, a so znova ostali brez nje. Po golu v 24. minuti, ko se je desetega zadetka v letošnji sezoni razveselil Mitja Petrej, so zmage in nove tri točke vknjižili Ravenčani, ki so domači zasedbi zadali že štirinajsti poraz sezone.

Dobrovce so spomladi vknjižile vsega dve točki in so se z novim porazom znašle v nevarnih vodah, saj trinajsto Šmartno s tekmo manj zaostaja pet točk. Korošci so z enajsto zmago pridobili mesto, saj so s šestega mesta lestvice izrinili Mons Claudius, ki so ga na domačem igrišču ugnali v soboto.

Zaostala tekma 21. kroga 3. SNL sever:
S. ROJKO DOBROVCE 0:1 FUŽINAR NOŽI RAVNE
100; Petrej (24′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…