Danes je bila v Podvincih odigrana kvalifikacijska tekma za vstop v 3. SNL vzhod za prihodnjo sezono med prvakoma MNZ Ptuj in MNZ Maribor, ekipama Podvincev in Brunšvika. Zmage, ki jih je popeljala nazaj med tretjeligaše so se veselili nogometaši Brunšvika, ki se tako po sezoni 2017/2018 vračajo med v 3. SNL. Srečanje so bistveno boljše pričeli gostje, ki so povedli že v 7. minuti, ko je domačega vratarja premagal Nejc Ekart. Gostje so z ostrim tempom nadaljevali, ter dobrih deset minut zatem povišali svoje vodstvo, ko je za občutnejšo prednost poskrbel prvi strelec Brunšvika Lučo Kočar. Gostje so minimalno prednost držali vse do končnice, kjer so Podvinčani dobrih sedem minut pred iztekom rednega dela rezultat znižali, ko je zadel Marko Šegula. Podvinčani so vse do konca srečanja skušali izsiliti podaljšek, a so gostje zadržali minimalno prednost, ter so ob zadnjem žvižgu Mirana Bukovca veselili ponovno uvrstitve v 3. SNL.


Podvinci; gledalcev: 200

Sodniki: Miran Bukovec, Eric Herženjak, Tomaž Kranjc

Podvinci : Brunšvik 1:2 (0:2)

Šegula 83`; Ekart 7`, Kočar 18`

Podvinci: Klinger, Ramšak, Marinič, Goričan (46` Lah), Čeh, Kuserbanj, Zamuda Horvat, Oman (70` Šegula), Orović, Simonič (70` Mulej), Svenšek

Brunšvik: Šlebinger, Krajnc, Brence, Frangež, Bohl, Lampret, Perkovič, Ekart (67` Grandošek), Bećiri, Kočar, Gajić (92` Tomanič)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…