Vodilni Videm se tokrat odpravlja na vroče gostovanje v Celje k tamkajšnjemu Šampionu. Ekipi sicer na lestvici loči velikih devet točk, a Celjani igrajo vsaj doma bistveno boljše kot v gosteh. Celjani so v zadnjem krogu priznali premoč Dravogradu v gosteh, a v zadnjih dveh domačih tekmah obakrat slavili. Medtem so Videmčani v preteklem krogu odpihnili Šmartno, ter po dveh bolj neprepričljivih predstavah stvari postavili nazaj na svoje mesto. V Celju bomo spremljali tudi dvoboj dveh najboljših strelcev, vodilni Dominik Božak bo poskušal zabiti Celjanom, medtem ko bo Arjan Torra poskuša zabiti Videmčanom. Na stadionu Olimp lahko zagotovo pričakujemo izjemno zanimivo nogometno predstavo, kjer se bodo Videmčani morali zelo potruditi, da bodo vknjižili še deveto prvenstveno zmago.


Drugouvrščeni Bistričani bodo doma gostili ekipo konjiške Dravinje. Bistričani so v zadnjih krogih v izjemni formi in so v seriji petih zaporednih zmag, katere nebi radi prekinjali. Medtem je Dravinja po slabšem vmesnem obdobju v zadnjih dveh krogih dvakrat slavila obakrat zanesljivo s 3:0. Konjičani prihajajo v Slovensko Bistrico po nov pozitiven rezultat, a vendarle bodo morali Konjičani pokazati eno boljših predstav v letošnji sezoni, če želijo Bistrico zapustiti vsaj s točko. Bistričani imajo seveda tudi svojo računico, z še šesto zaporedno zmago bi se morebiti lahko sami zavihteli na vrh lestvice.

Nogometaši Pesnice bodo gostili ekipo ruškega Pohorja. Pesničani po kar treh zaporednih gostovanjih končno prihajajo pred svoje navijače. V zadnji domači tekmi so ugnali celjski Šampion, nato je sledil remi in kar dva poraza. Rušani so z dvema točkama povsem prikovani na dno lestvice in bi nujno potrebovali pozitiven rezultat, da se pred jesenskim delom vsaj malce približajo ostalim ekipam. Pesničani seveda upajo, da pred svojimi gledalci pridejo do novega pozitivnega rezultata, vsaj glede na rezultate bodo proti Rušanom na strani favoritov.

Še en zanimiv obračun se obeta v Zrečah, kjer v goste prihajajo nogometaši Dravograda. Zrečani ne igrajo zelo preprečljivo, čeprav so nazadnje osvojil tri točke. Preveč preprečljivi pa niso bili tudi Dravograjčani, ki pa so v zadnjih treh krogih trikrat slavili. Ekipi imata trenutno precej enak točkovni izplen, Dravograjčani bodo seveda upali na še četrto zaporedno zmago s katero bi ob tekmi manj lahko vložili kandidaturo za prvo četverico, medtem bi Zrečani verjetno bili zadovoljni tudi že z domačo točko.  

V edinem nedeljskem srečanju bo tretjeuvrščeno Šmartno gostilo Monse iz Rogatca. Šmartno je v zadnjih dveh krogih doživelo dva poraza in prepustilo vodilni mesti Vidmu in Bistrici. V domačem taboru upajo, da se po dveh porazih poberejo, ter proti Monsom vknjižijo še kako potrebne nove tri točke, ki bi ohranile razliko do vodilnega dvojca. Monsi sicer v Šmartno ne odhajajo z belo zastavo, a verjetno se v gostujočem taboru zavedajo, da jih čaka zahtevna naloga, v kolikor se želijo iz težkega gostovanja vrniti z pozitivnim rezultatom.

Razpored 12. kroga 3. SNL sever:

Sobota; 3.11.2018

14:00: Slovenska Bistrica; Kety emmi Bistrica : Dravinja

14:00; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Pohorje

14:00; Zreče; Zreče : Avto Grubelnik Dravograd

14:30; Celje; Šampion : Videm pri Ptuju

Nedelja; 4.11.2018

14:00; Šmartno ob Paki; Šmartno 1928 : Mons Claudius

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
  • Luka Žinko v Grosuplje

    Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …
  • Čeh zapušča klop Podvincev

    Kot je na svojem Facebook profilu sporočil Aleš Čeh, je po treh sezonah in pol konec njego…
  • Šmarje v pomlad z novim trenerjem

    Številni slovenski klubi so ali bodo ta mesec pričeli s pripravami na drugi del sezone. Ta…
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Žinko v Grosuplje

Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …