Med vratnicama je ljubljansko Svobodo okrepil 19-letni vratar Denny Tiganj, ki je v lanski sezoni branil v dresu Kopra. 


Sin nekdanjega nogometaša Olimpije in reprezentanta Slovenije Senada Tiganja, je kljub mladinskemu statusu, v lanski sezoni branil na provligaški tekmi.

Ob sklenitvi sodelovanja je povedal: “Za Svobodo sem se odločil, ker mladim nogometašem ponujajo priložnost za napredek in izkazovanje. Ekipa je odlična, mlada in polna želje po napredovanju. Moram povedati, da so pogoji za delo odlični, prav tako imamo dobre trenerje, ki se nam posvečajo in nas usmerjajo. Želim si pomagati ekipi, da dosežemo čim boljšo uvrstitev na lestvici. Dal bom vse od sebe tako na treningih kot tekmah.”

Zadovoljstva ni skrival niti glavni trener Hajro Rizvić: “Veseli me, da se je priključil Denny. Gre za zelo perspektivnega mladega vratarja. Z delom, treningi in tekmami v našem klubu bo dobil dober poligon za napredek, časa ima dovolj. Prestop še enega mladega perspektivnega nogometaša potrjuje, da smo postali ‘dom’ za mlade nogometaše iz Ljubljane in Slovenije. V prihodu je še nekaj mladih talentiranih igralcev letnika 2002 in 2003. Želimo mlado, hitro in tehnično ekipo s katero želimo skozi čas rasti višje in višje.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler: “O tej zgodbi je začel sanjati Zlatko Zahović”

V Mariboru se v teh dneh veselijo velike vrnitve Josipa Iličića v štajersko prestolnico. I…