Na sobotnem srečanju v Piranu je Izola kar nekako lažje od pričakovanj ugnala moštvo trboveljskega Rudarja. Knapi,ki so na obali že tako nastopili nekoliko oslabljeni, so se po zadetku Božiča ob polčasu znašli v zaostanku, za povrh pa so ostali še brez izključenega Brečka. Domači niso imeli težav z ohranitvijo vodstva, v nadaljevanju so prek Zemljaka in Božiča zadeli še dvakrat, slednji pa se je z desetimi zadetki prebil tudi že na tretje mesto lestvice strelcev. A zaostanek za vodilnima ostaja enak, tekem do konca sezone pa je vse manj…


Tolmin je namreč v skladu s pričakovanji ugnal Zarico. Izid sicer sugerira tesno srečanje, a so domači pred 350 gledalci vodili od prvega napada do konca srečanja, gostje pa si resnejših priložnosti niso pripravili. »Tminci« ostajajo na vrhu in se že pripravljajo na veliki sobotni derbi v Ankaranu. Moštvo AH Mas Tech se je namreč po zmagi v Dekanih, ko je dvakrat zadel veteran Jakomin, znašlo v kar dobri situaciji. Za vrhom sicer zaostajajo štiri točke, toda imajo tekmo manj in bi se z zmago na derbiju znašli celo v najboljšem položaju za napredovanje. Ta tekma bo torej odločala o marsičem in že zdaj lahko povabimo ljubitelje tretjeligaškega nogometa na stadion v ŠRC Katerine.

Ostala srečanja niso bila tako pomembna. Bilje so zopet rahlo presenetile in tudi proti Taborju izvlekle remi, a se zdi, da jim ta v boju za obstanek kaj prida več ne pomaga. Ivančna Gorica je ob polčasu v Vipolžah še držala točko, na koncu pa so Brda brez kaznovanega prvega vratarja gostom nasula celo petardo. Zagorje pričakovano ni imelo težav proti Kamniku, Adria pa je bila prosta.

 

BILJE 0:0 TABOR SEŽANA 

ZAGORJE 3:0 CALCIT KAMNIK
Djokić (38), Gorišek (47), Klančišar (81)

BRDA 5:1 IVANČNA GORICA
Ivanović (4, 50), Pavić (68, 71), Hriberšek (89); Arsić (6)

TOLMIN 1:0 ZARICA KRANJ
Sokanović (2) 

JADRAN DEKANI 1:2 AH MAS TECH 
Klun (91); Jakomin (50, 65)

IZOLA 3:0 RUDAR TRBOVLJE
Božić (40, 71), Zemljak (58)

Prosta ekipa: ADRIA MIREN

Avtor: Tim Dobovšek

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Izola predstavila novega trenerja, vodil jo bo nekdanji pomočnik Igorja Biščana

MNK Izola se je pred dnevi razšla s trenerjem Martinom Pregljem, danes pa je njen predsedn…