Predpraznični konec tedna bodo na sporedu uvodne tekme v tretjeligaški konkurenci. Nekdanji drugoligaš iz Posočja, ekipa TKK Tolmin, ki je odlično igrala lani jeseni in malce slabše spomladi, se bo zagotovo znova spogledoval z mesti, ki vodijo med drugokategornike. Sanel Konjević s sodelavci je to poletje odlično pripravil fante, ki so v pripravljalnem obdobju igrali zelo obetavno. Kar sedem novih obrazov so pripeljali. Dva pa sta Tolmin zapustila. Četrta ekipa lanske sezone bo skušala splezati še višje in si po letih prizadevanjznova priigrati naslov prvaka. Za uvod v novo sezono jih v soboto popoldne (17:30) čaka domača tekma proti Škofji Loki.


ODHODI :

  • Drugi strelec lige minule sezone, ko je zabil kar 23 golov sliši na ime Grega DEBENJAK. 25-letnik odhaja k našim zahodnim sosedom. Pri klubu Gemonese mu bo družbo delal rojak Marko Rojc.
  • Marko LUKIĆ je dvajsetleni vezist, ki odhaja v Brda.

PRIHODI :

  • Diohore Okobe GEORGES je francoski napadalec. Šteje dvajset let. V Sloveniji je to njegov tretji klub in prvi članski, saj je pred tem igral za vrhniški Dren in pri novomeški Krki.
  • Grega PLAJNŠEK iz Mosta na Soči šteje 19 let. Ponavadi igra kot krilni napadalec. Nazadnje je bil član Bilj.
  • Bor ŠULIN je 18-letnik iz Tolmina, ki igra kot osrednji branilec. V minuli sezoni je nosil dres mladinske (U19) ekipe Gorice.
  • 19-let šteje prvi strelec naše mladinske lige Nejc MOČNIK. Ljubljančan se je izkazal tudi na pripravljalnih tekmah. Dvajset golov je zabil v ekipi U19 Grosupelj minulo sezono.
  • Mariborčan Jaka NEŽMAH je 19-letnik, ki se odlično znajde domala na vseh položajih zvezne vrste. Tudi on je bil v minuli sezoni član kluba Brinje Grosuplje.
  • Tim KUTIN bo svoj stoti tretjeligaški nastop lovil še v tem mesecu. 23-letni branilec iz Tolmina, je v lanski tretjeligaški sezoni enajstkrat oblekel dres Slovana iz prestolnice.
  • Štirje goli na enajstih tekmah je bera minule sezone krilnega napadalca iz Izole. To je Gabrijel VIDMAR dosegel v dresu Postojne. Dvajsetletnik je ob Izoli, Kopru ter Interblocku iz Ljubljane v mladinski konkurenci nosil tudi dres Gorice. Tako bo Tolmin njegov drugi članski klub.
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler: “O tej zgodbi je začel sanjati Zlatko Zahović”

V Mariboru se v teh dneh veselijo velike vrnitve Josipa Iličića v štajersko prestolnico. I…