Erik Salkić se vrača domov. Nekdanji nogometaš Olimpije, Interblocka in Kopra, pri katerem je bil na preizkušnji v drugi polovici januarja, si bo namreč znova nadel dres sežanskega Taborja, pri katerem je storil prve nogometne korake.


Danes 27-letni bočni branilec, ki je v osmih sezonah v dresu omenjene trojice klubov odigral 190 prvoligaških tekem, največ za zeleno-bele, je bil kar nekaj mesecev, potem ko se je v začetku minulega leta razšel z Arsenalom iz Tule, brez kluba. Izkušeni Sežančan se pri drugoligašu, ki se je po koncu sezone prebil med elitno družbo ruskih klubov, ni naigral, saj je zbral vsega osem nastopov. Vrnitev Salkića v matični klub, bo Taborju zagotovo koristila, saj so Sežanci jeseni, potem ko so kljub drugačnim napovedim izjemno slabo krenili v prvenstvo, zasedli šesto mesto, za vodilnima Izolo in Ajdovščino pa zaostajajo enajst točk.

Sežanci so Salkićevo vrnitev sicer napovedali že sredi jesenskega dela sezone, a tedaj nogometaš ni bil registriran. Le-ta se je sedaj zgodila, izkušeni strateg Igor Bole bo lahko računal na pomembnega aduta, ki je s klubom sicer sklenil profesionalno pogodbo, ta velja do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…