Znova se bo igralo dva dni v zahodni skupini tretje lige. V soboto bo na sporedu pet tekem, dve pa bosta odigrani v nedeljo. Minuli, šesti krog je postregel s 26 goli, petimi domačimi zmagami, ter dvema neodločenima izidoma. Na vrhu lestvice je Fama Vipava, ki ob Tominu, Izoli in Šenčurju tvori četverček neporaženih ekip. Na vrhu lestvice strelcev sta v vodstvu dva. Eden je napadalec Šenčurja Samo Kokalj, ki je pri 8 golih, enako število golov je dosegel Grega Debenjak iz ekipe TKK Tolmin.


PARI 7. KROGA

sobota, 25.9. ob 16:00

  • Ljubljana: SLOVAN – BRINJE GROSUPLJE
  • Tolmin: TKK TOLMIN – AROL ŠK.LOKA
  • Kranj: SAVA – FAMA VIPAVA
  • Izola: ELTA – ADRIA
  • Ljubljana: SVOBODA – ŠOBEC LESCE

nedelja, 26.9. ob 16:00

  • Postojna: POSTOJNA – EKSIST ŽIRI
  • Vimpolže: BRDA – TINEX ŠENČUR

Novinec iz Ljubljane, Slovan bo gostil ambiciozno moštvo Brinja iz Grosuplja. Belo-rdeči iz prestolnice imajo na svojem računu le eno točko, medtem, ko so modro-rdeči Grosupeljčani imajo sedem točk več.

Doslej še neporažen Tolmin bo domačin škofjeloški zasedbi Arola. To bo njuno tretje medsebojno srečanje v tretji ligi. Obe zmagi sta šli v roke kemičarjev ekipe TKK Tolmin.

Vodilna Fama bo gostovala v gorenjski prestolnici pri ekipi Save. Zanimivo, da je oba njuna dosedanja dvoboja dobila Sava, in to dvakrat z 2:0. Trenutna lestvica, in forma pa sedaj kažeta, da je favorit gostujoča ekipa.

Primorski dvoboj med Izolo in Mirnom bo že njun 31 tretjeligaški. Uspešnejši so nogometaši Adrie, ki so dobili 16 tekem, 10 zmag si lasti Izola, štiri tekme pa so se končale brez zmagovalca.

V Ljubljani pri Svobodi bo gostoval Šobec iz Lesc, ki je v zadnjih tekmah blesti. Na drugi strani pa gostitelji igrajo toplo-hladno….

Poatojna bo v nedeljo ob štirijlh popoldne gostila ekipo Eksist Žiri. Na dosedanjem edinem medsebojnem srečanju so z 1:0 slavili postojnski nogometaši, ko je zmagoviti gol dosegel Appanah. Postojna je doslej zbrala štiri točke, medtem, ko so Žirovci po treh uvodnih porazih v minulih dveh krogih zabeležili dve zmagi.

Derbi kroga bodo gostili Brici, ki do na zadnjih dveh tekmah izgubili. Pred tem, pa so lanskoletni drugoligaši s treh tekem prinesli 7 točk. Tinex Šenčur je v letošnji sezoni še neporažen, saj so varovanci Dejana Nišandžića na tretjem mestu. Tri zmage, in dva remija…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji športni direktor Olimpije o opravljanju funkcije direktorja pri ljubljanski Svobodi

Za klubsko spletno stran ljubljanske Svobode je spregovoril poslovni direktor kluba D…