Erik Salkić se vrača domov. Nekdanji nogometaš Kopra, Interblocka in Olimpije si bo namreč znova nadel dres sežanskega Taborja, pri katerem je naredil prve nogometne korake.


Danes 27-letni bočni branilec, ki je v osmih sezonah v dresu omenjene trojice klubov odigral 190 prvoligaških tekem, največ za zeleno-bele, je bil nekaj zadnjih mesecev, potem ko se je v začetku leta razšel z Arsenalom iz Tule, brez kluba. Izkušeni Sežančan se pri drugoligašu, ki se je po koncu sezone prebil med elitno družbo ruskih klubov, ni naigral, saj je zbral vsega osem nastopov. Vrnitev Salkića v matični klub, bo Taborju zagotovo koristila, saj so Sežanci, po pokalnem presenečenju z Aluminijem, izjemno slabo krenili v prvenstvo, saj na lestvici 3. SNL zahod s petimi točkami zasedajo šele predzadnje, deveto mesto, pa čeprav so pred sezono veljali za ene od favoritov za vrh ligaške razpredelnice.

Salkić v devetem krogu, ko Tabor na domačem igrišču igra s Cerknico, še ne bo smel nastopiti, saj danes ni bil registriran pri Nogometni zvezi Slovenije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO/VIDEO: Marinič čaral v Vipolžah

Nogometaši Brd so na svojem terenu v sklopu 16. kroga 3. SNL zahod ugnali Adrio in vknjiži…