V četrtem krogu bo na sporedu kar nekaj ogleda vrednih tekem. Eden osrednjih obračunov bo na sporedu v Biljah, kjer se bosta pomerili neporaženi ekipi domačih Bilj in gostujoče Izole. Biljenci tudi pod vodstvom Šefika Mulahmetovića dokazujejo, da lani niso slučajno osvojili primorske lige in da lahko tudi v višjem rangu mešajo štrene najboljšim. Na drugi strani so Izolani v prvih treh krogih zabili 16 golov in tudi na tokratno gostovanje odhajajo z željo po novi zmagi. Gostje so torej rahli favoriti, a tudi kakšna točka črno-belih pred domačo publiko ne bi bila večje presenečenje.


Tu je potem še tekma v Sežani, kjer gostuje Ajdovščina Škou, ki je po treh kolih prav tako še neporažena. Ajdovci so svoje delnice še dodatno dvignili z dobro predstavo proti Izoli, zdaj pa bodo morali formo potrditi še na težkem gostovanju proti Taboru. Temu ne gre zadnje čase prav nič po načrtih, saj kot eden izmed favoritov doslej še ni osvojil zmage, za nameček pa je izpadel še v medobčinskem pokalu proti Ilirski Bistrici. V moštvu Kraševcev določene stvari očitno ne funkcionirajo in moštvo trenerskega dua Vidic-Kalin ima lepo priložnost, da izkoristi krizo.

Zelo zanimivo zna biti tudi na srečanju med Jadranom in Ilirsko Bistrico, saj gostje po slabšem začetku počasi dvigujejo formo. Medtem ko so v pokalu Bistričani kot rečeno slavili, pa je Jadran izgubil v Piranu, kar gostom kljub precej slabši ligaški uvrstitvi daje pogum pred tekmo v Dekanih. Mlado moštvo Švicka Jermaniša je sicer sezono začelo odlično in zanimivo bo videti, kako dolgo lahko pesjani zdržijo pri vrhu. Za dobro uvrstitev bo vsaj na domačem stadionu Ivana Gregoriča potrebno redno zmagovati.

Brda in Adria bosta v Vipolžah odigrala lokalni derbi, v prednosti pa naj bi bili domači, ki so pretekli vikend srečno slavili in se tako nahajajo kar na tretjem mestu. Adria ima doslej precej slabše rezultate, a z motivacijo za lokalni obračun bi lahko nadoknadila razliko v kvaliteti. Na stadionu Koleno v Cerknici pa se bosta srečala novinca Cerknica in Portorož Piran.

Pari 4. kroga:
TABOR : AJDOVŠČINA ŠKOU
JADRAN (D) : ILIRSKA BISTRICA
BILJE : IZOLA (vse sobota ob 16:30)
CERKNICA : PORTOROŽ PIRAN
BRDA : ADRIA (obe nedelja ob 16:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji slovenski prvoligaš ostal brez igralcev

Koronsko leto 2021 se bliža koncu, s tem pa tudi čas prestopnega roka, ki stopi v veljavo …