Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz vseh naših lig se krepijo. Tako je tudi v primeru tretjeligaša z imenom Brinje Grosuplje, ki opravlja odlično delo v mladinski šoli, na članskem nivoju pa si želijo preboja med drugokategornike.


Najnovejša okrepitev modro-rumenih je Luka Žinko. Donedavni igralec prvoligaša Brava iz Ljubljane bo v klubu opravljal dvojno vlogo. Okrepil bo člansko moštvo, ki se kot vemo bori za drugoligaško vstopnico, ob tem pa bo še opravljal vlogo pomočnika ekipe U19, ki ji uspešno v prvi mladinski ligi poveljuje Urban Žohar. Žinko je zelo izkušen 38-letni nogometaš zvezne vrste, ki ima na svojem računu čez tristo (301) prvoligaških nastopov in 37 golov. Igral je za Factor Črnuče, Interblock, Šmartno ob Paki, Belo Krajino iz Črnomlja, Domžale, velenjski Rudar, Krško, Olimpijo, Celje in Bravo. V mlajših kategorijah, kjer je začel.svojo pot pa še za ljubljanski Slovan. Ima tri nastope za Slovenijo. Tudi v tujini se je preizkušal, saj je igral v Rusiji, na Cipru, Azerbajdžanu, na Kitajskem, v Franciji in Turčiji.

Kot igralec se je veselil treh naslovov, vse z Domžalami. Dvakrat (2007 in 2008) je bil državni prvak, pred petimi leti pa je z njimi osvojil še pokalni naslov. Tako bodo torej Brinje njegov 18 članski klub !! Podpisal pa je dolgoročno pogodbo.

  • Lotrič ostal brez kluba

    Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
  • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

    Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
  • Prvi odhod iz Celja

    Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…