V soboto se je največ gledalcev zbralo v Izoli, kjer so se domači v obračunu dveh tradicionalnih primorskih klubov srečali s Taborom. Po visokem porazu v Biljah je bilo od ribičev težko karkoli pričakovati, končalo pa se z novo suvereno zmago, kakršne smo sicer videli v uvodu sezone. Vse je bilo sicer dokaj jasno že ob polčasu, ko sta mrežo Kraševcev načela Kremenović in Gavrić, isti igralec pa je nato v uvodu nadaljevanja zadel še tretjič. Gostje iz Sežane so prek Bombača resda znižali, a zmaga Izolanov tokrat ni bila ogrožena. V zaključku sta zadela še Mihailovič in Peroša ter tako s petardo še dodatno poglobila krizo Tabora. Ta ostaja glavno razočaranje sezone, medtem ko se zdi, da je imelo moštvo z obale v prejšnjem krogu le slab dan.


Adria je v Mirnu kar precej namučila vodilni Jadran, saj je kljub igralcu manj vse do dvajset minut pred koncem držala remi. Nato pa sta za goste zadela Ščulac in Zlatič ter postavila stvari na svoje mesto, medtem ko je bil Batičev gol v zaključku zgolj kozmetični popravek izida. Četa Švicka Jermaniša z zmago ostaja na vrhu lestvice, že v naslednjem krogu pa jo čaka izredno težka naloga, saj se bo pomerila z Ajdovci. Ti so danes na domačem mestnem stadionu pomerili z Brdi in prišli do remija, s čimer so ohranili niz neporaženosti. Z uvodom v sezono so lahko zadovoljni tudi Brici, saj je od spremenjene zasedbe Dimitrija Mavriča marsikdo pričakoval manj.

Na lokalnem obračunu v Ilirski Bistrici so domači proti Cerknici začeli zelo dobro in prek svojih najboljših igralcev Lazarevića in Zatkoviča dobili polčas z 2:0. Izgledalo je že, da bodo prišli do prve letošnje zmage, a je nato v nadaljevanju dvakrat zadel Kandare in tekmeca sta se morala sprijazniti z remijem. Na piranskem stadionu pod obzidjem pa so Bije zlahka pometle z domačini in se prebile že na drugo mesto.

IZOLA 5:1 TABOR
S. Gavrić (33, 47), Kremenović (40), Mihailovič (68), Peroša (94); Bombač (62)
ADRIA 1:2 JADRAN (D)
Batič (89); Ščulac (73), Zlatič (85)
IL. BISTRICA 2:2 CERKNICA
zatkovič (36), Lazarević (44); Kandare (47, 52)
PORTOROŽ PIRAN 0:4 BILJE
Mehanović (16/pen), Koron (31, 72), Luzar (47)
ŠKOU 2:2 BRDA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Četrta ekipa jeseni predstavila prvo okrepitev

Dobrih sedem tednov je še ostalo do začetka spomladanskega dela tretjeligaške sezone. Zaho…