Dobrih sedem tednov je še ostalo do začetka spomladanskega dela tretjeligaške sezone. Zahodna skupina je zelo izenačena, saj prva štiri moštva ločijo zgolj tri točke. Ekipe se počasi sestavljajo in pričenjajo s pripravami na sklepni del sezone, kjer bomo videli dvanajst krogov.


Adria Miren je klub, ki je v minulem letu praznoval stoletnico obstoja. Pred sezono je uradno na klop sedel strateg Matej.Mavrič Rožič. Nekdanji slovenski reprezentant je jesenski del oddelal z odliko, saj je zabeležil devet zmag, tri neodločene izide ter zgolj dva poraza. Prezimili so na četrtem mestu s tremi točkami zaostanka za vodilnim Tolminom.

V mestu, kjer izdelujejo priljubljeno otroško obutev bodo zagotovo skušali ostati med najboljšimi ekipami lige. Tik pred tretjim koncem tedna v letu 2023 so predstavili prvo okrepitev.

Foto: ND Adria Miren

To je desni krilni napadalec Mark Brešan. Prihaja iz Goriške regije in šteje 21 let. Zadnji dve leti in pol je nosil dres kluba Vitanest Bilje. Pri tem drugoligašu je zabeležil 31 tekem na katerih je dal gol ptujski Dravi jeseni 2021. Gre ta “otroka” Gorice, ki pa je članske tekme igral v sosednjih Biljah. V zadnjem obdobju so ga pestile poškodbe, a je to za njim. Z izkušnjami bo prav gotovo pripomogel k uspehu zeleno-črnih v drugem delu sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vršič v prvem polčasu debitiral, zabil in nato predčasno zapustil teren

Dare Vršič je na današnjem pripravljalnem obračunu Ljutomera in Zavrča vpisal nastop za Ha…