Trboveljski Rudar ima novega trenerja, saj je Miloš Breznikar po štirih spomladanskih porazih ekipi pomahal v slovo, knape pa bo v nadaljevanju sezone vodil Rajko Jeršin, nekdanji strateg Factorja, Radomelj in Kamnika ima za sabo podobno pot kot njegov predhodnik, saj je bil tudi sam v preteklosti nogometašev Rudarja.


Vodstvo trboveljskega tretjeligaša je po odličnem jesenskem delu sezone v spomladanske priprave krenilo optimistično in z željami po napredovanju, a so se priprave po težavah med vodstvom in nogometaši pričele z nekajdnevno zamudo. Rudar je v spomladanskem delu sezone doživel štiri poraze, saj so treh točk veselile moštva Tolmina, Izole, Dekanov in kranjske Save. Še posebej boleča sta bila zadnja dva poraza, Trboveljčani pa so na štirih tekmah dosegli vsega en zadetek, prejeli pa so jih kar trinajst. Odločitev o zamenjavi je bila tako dokaj pričakovana, pritisk je bil prevelik, kar je potrdil tudi zdaj že nekdanji strateg moštva, Miloš Breznikar, ki je Rudar prevzel ob koncu leta 2012.

Novega stratega Rajka Jeršina v nadaljevanju sezone čaka zahtevna naloga, saj bo moral hitro prebuditi svoje varovance in moštvo spraviti iz rezultatske krize, že čez dva tedna pa knape čaka zasavski obračun s sosedi iz Zagorja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji slovenski prvoligaš ostal brez igralcev

Koronsko leto 2021 se bliža koncu, s tem pa tudi čas prestopnega roka, ki stopi v veljavo …