Bliža se nova tretjeligaška sezona, ki bo gotovo zelo zanimiva. Ena najboljših ekip drugega dela minule sezone, se je uradno doslej okrepila s peterico igralcev. Že dober mesec je znano, da se po desetletju v Miren vrača Patrik Eler. Primorski napadalec je poigranju v tujini sklenil, da se vrne “domov”. Nov strateg je Matej Mavrič, ki je pozdravil še štiri nove obraze.


Filip GOMBOC je 29-letni branilec, ki se vrača po poškodbi in prekinitvi kariere. Visokorasli osrednji branilec je igral za Ankaran, Muro in Veržej. V mlajših selekcijah pa je igral za Gorico. Tri leta je bil tudi član Adrie, kjer beleži 79 tekem in 5 golov v tretjeligaški konkurenci.

Po Gorici v mladinski konkurenci, ter v zadnjih dveh drugoligaških sezonah v dresu Bilj, se Žiga PERŠIČ seli v svoj tretji klub. Ponavadi igra ta 21-letnik kot krilni napadalec, a se odlično znajde tudi na ostalih položajih zvezne vrste.

Zadnji dve sezoni je 27-letni vezist Luka BRAGATO je minuli dve sezoni prebil v sosednji Italiji. Beleži pa že 104 tretjeligaške nastope, na katerih je zabil 36 golov v dresih Adrie in Bilj.

Andraž FURLAN je 19-letni vezist, ki je doslej igral za mlajše selekcije Gorice, Bilj in zadnji dve sezoni Primorja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Igralec kroga v 2. SNL je postal bivši član avstrijskega Rapida

Zvezda 2. kroga v drugi slovenski ligi je postal mladi vezist Fužinarja Chris Cener. Ob vi…