Minuli konec tedna so tretjeligaški klubi zaključili z jesenskim delom tekmovanja. A zaradi pandemije, bolezni in poškodb niso bile odigrane tri tekme. Dve v zahodni skupini in ena na vzhodu. Prvo zaostalo tekmo sta v sredo igrali moštvi Postojne in Slovana. Zmage so se veselili ljubljanski nogometaši z izidom 3:0 S to zmago so se novinci lige zavihteli na 8.mesto, njihov najboljši strelec, ki je na radarju nekaterih klubov naše in hrvaške druge lige, Mensah pa je s sedmimi goli četrti strelec lige.


Notranjski žogobrcarji, ki igrajo pod taktirko nogometnega učitelja Stojana Kravosa še niso končali sezone. V dobrem tednu bodo igrali še tretjo tekmo. Postojna gre na gostovanje k moštvu TKK Tolmin, ki ima visoke cilje in najboljšega strelca lige – Grego Debenjaka. Športni park Brajda, kjer domujejo v črno-rdeči športni opremi nogometaši Tolmina bo prizorišče zaostale tekme 10.kroga letošnje sezone. Glavni sodnik njunega drugega tretjeligaškega srečanja bo mladi sodnik Žan Jazbec. Njuno prvo srečanje so v lanski sezoni na istem prizorišču dobili nogometaši Postojne z 2:1. Tekma bo na sporedu v soboto, 20.11. ob 14:00 uri

.

Drugo zaostalo tekoa ta vikend pa bo moč videti v Cirkulanah, kjer bodo “oranžni” Haložani na drugi tekmi pod taktirko novega trenerja Boštjana Zemljiča gostili vodilno ekipo lige iz Slovenske Bistrice. Tekma CirkulaneKety Emmi Bistrica bo odigrana v nedeljo, 21.11. ob dveh popoldne (14:00). Statistika dosedanjih tekem je na strani gostiteljev, kajti doslej sta se ti dve moštvi v tretjeligaški konkurenci srečali dvakrat. Zmaga Cirkulan in remi z golrazliko 1:0. Edini strelec doslej pa je bil 20-letni vezist Jaša Bojnec, ki je tudi na “radarju” nekaterih drugoligašev. Domačini želijo prekiniti črno serijo treh zaporednih porazov, gostje iz 40 km oddaljene Slovenske Bistrice pa želijo naskok pred konkurenco po jesenskem delu povečati na 13 točk in končno ugnati tekmeca.

sobota, 20.11. ob 14:00-
  • Tolmin: TKK TOLMIN – POSTOJNA

nedelja, 21.11 ob 14:00
  • Cirkulane: CIRKULANE – KETY EMMI BISTRICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…