Poleg štirih prvoligašev, ki bodo jutri odigrali prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije, bodo dejavni tudi tretjeligaši. Odigrani bodo namreč štirje obračuni zaostalega 14. kroga, ki ga ekipe v začetku spomladanskega dela sezone niso mogle odigrati zaradi slabih vremenskih razmer.


Šmarčane, po dveh gostujočih porazih proti Odrancem in Ljutomeru, čaka na domačem igrišču srečanje s Tromejnikom, ki jih je v uvodnem krogu jesenskega dela premagal s 4:3. Dravograjčani ne bi smeli imeti prevelikih težav s predzadnjim Rakičanom, ki izgublja za obstanek z Malečnikom. Slednji se bodo odpravili na težko gostovanje v Beltince, ki bodo po porazu proti Veržeju, tokrat skušali nadoknaditi zamujeno in ohraniti stik z vrhom lestvice. V edinem prekmurskem obračunu se bosta tokrat udarila Grad in Čarda, prvi so bili v soboto presenetljivo boljši od Dravograda, Čarda pa ni imela pretiranih težav z zadnjeuvrščenim Kovinarjem.

Vodilna ekipa lige Veržej bo zaostalo srečanje s Kovinarjem odigralo čez dobra dva tedna. Dve tekmi pa sta že bili odigrani pred časom, Odranci so malce presenetljivo klonili v Slovenski Bistrici, Zreče in Ljutomer pa sta se razšla brez zadetkov.

Zaostale tekme 14. kroga 3. SNL vzhod:
ŠMARJE PRI JELŠAH : TROMEJNIK G-SUKIČ
KOROŠKA DRAVOGRAD : RAKIČAN
AGROSERVIS BELTINCI : MALEČNIK
GRAD : ČARDA MARTJANCI
FARMTECH VERŽEJ : KOVINAR ŠTORE (tekma bo 15. maja)

Že odigrano:
ZREČE 0:0 AVTO RAJH LJUTOMER

AHA EMMI BISTRICA 2:0 ODRANCI
Obrovnik (15 pen, 82)

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…