Nogometaše Beltincev popoldne čaka povratno srečanje dodatnih kvalifikacij za 2. SNL, pri podprvaku 3. SNL vzhod pa so v teh dneh že pričeli s formiranjem moštva za prihodnjo sezono. Mura bo namreč v prihodnji sezoni naskakovala naslov prvaka in uvrstitev med drugoligaše, zato se v Fazaneriji obetajo konkretne spremembe.


Črno-beli so danes tudi uradno potrdili, da so se razšli s šesterico nogometašev. Pod vodstvom trenerja Franca Fridla, ki je sredi pomladi, po tem ko so ga v Fazanerijo vabili že pozimi, zamenjal Ferija Cifra, v prihodnji sezoni ne bodo igrali Tadej Cipot, Denis Potrč, Rok Kotnik, Luka Ivanič, Niko Tompa in Danilo Šiško, ki pa je medtem že našel novo sredino, saj se je za sodelovanje dogovoril z vodstvom Polane. “K članski ekipi bo priključen še lanskoletni mladinec Jan Šuša. Prav tako bodo k pripravam članske ekipe priključeni še nekateri igralci iz mladinske ekipe (Domen Zver, Amadej Legen…). Ker pa so cilji mladinske ekipe za naslednjo sezono zelo visoki, bodo fantje verjetno glede na potrebe enkrat v kadru članske ekipe, drugič v kadru mladinske ekipe,” so o novincih iz mladinskih vrst zapisali pri soboškem tretjeligašu.

O novincih v Fazaneriji za zdaj še molčijo, a se vse glasneje šušlja, da se bo Fridlu v Murski Soboti pridružilo tudi nekaj nogometašev Drave, ki jo je Fridl vodil še jeseni. Ni namreč skrivnost, da se ptujska zasedba ubada s precejšnjimi finančnimi tegobami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…