Ptujčani so se poleti kot zmagovalci Ptujske Superlige skozi dodatne kvalifikacije uvrstili v 3. SNL vzhod. Dravi po desetih krogih kaže zelo dobro, saj s 23 točkami zaseda drugo mesto, za tri točke pa zaostaja za vodilno ekipo lige Dravinjo.


V ptujskem tretjeligašu so minuli konec tedna dobili tudi novo vodstvo. Drava je imela namreč do sedaj le vršilca dolžnosti predsednika, to naloga je opravljal Marcel Rojko, ki je bil na izredni skupščini kluba izvoljen v upravni odbor kluba. Ob njem v upravnem odboru sedijo še Ivan Šipek, Matjaž Majcen, Anton Daljavec, Boris Emeršič in Samo Bezjak. Novi predsednik Nogometne šole Drava Ptuj pa je postal Fredi Kmetec. Vodstvo ptujskega tretjeligaša je še enkrat potrdilo cilje za tekočo sezono, v kateri se želijo prebiti med drugoligaše. Pri tem bosta zagotovo pomagala tudi nova generalna sponzorja, ki bosta utrdila finančno stanje kluba, ki je po besedah novoizvoljnega predsednika zadovoljivo, kot je povedal za ptujsko televizijo.

Ptujčane že danes čaka nova težka preizkušnja, saj v mesto ob Dravi prihaja nevarni Ljutomer, ki pod vodstvom trenerja Zemljiča igra odlično. Z današnjo tekmo Dravo in tudi vse ostale tretjeligaše čakajo še trije krogi, nato pa bo nastopil zimski premor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Korošce bo nazaj v 2. SNL poizkušal popeljati član večne enajsterice Celja

V sezoni 2024/25 bo na klopi ravenskega Fužinarja sedel Aleš Kačičnik. Nekdanji odličen no…