Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je zaznamoval zaključek prvega polčasa obračuna 14. kroga vzhodne skupine 3. SNL med Dobrovci in Zavrčem.

Naravnost komična situacija se je pripetila v sodnikovem dodatku prvega dela, ko je glavni delivec pravice Matej Kapun dosodil strel z bele točke za Dobrovce, soigralca v domačem moštvu pa se nista mogla dogovorit o izvajalcu kazenskega udarca. Sledilo je prerivanje za žogo, posredovanje preostalih soigralcev in ob izhodu iz terena še medsebojni obračun obeh srboritežev, ki sta za “nagrado” prejela rdeči karton.


In epilog? Bloudek in Horvat bosta počivala dolgo časa, saj je disciplinski sodnik tekmovanja zaradi medsebojnega obračunavanja s soigralcem obema naložil kar štiri tekme prepovedi igranja. To bo za trenerja Dobrovčanov Marka Lešnika precejšen udarec. Na svoja najboljša strelca v tej sezoni – Bloudek se je v jesenskem delu sedemkrat vpisal med strelce, Horvat je zbral zadetek manj – namreč ne bo mogel računati vse do 8. aprila, ko Dobrovce čaka obračun 19. kroga proti Vidmu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vršič v prvem polčasu debitiral, zabil in nato predčasno zapustil teren

Dare Vršič je na današnjem pripravljalnem obračunu Ljutomera in Zavrča vpisal nastop za Ha…