Ni bilo potrebno dolgo čakati na potrditev informacije. Že v sobotnih večernih urah, po presenetljivem porazu Nafte v Turnišču, so do nas pricurjale govorice, da je vodstvo lendavskega tretjeligaša še drugič v letošnji sezoni poseglo po zamenjavi na trenerski klopi.


Slobodana Đurića, ki se je v Lendavo preselil jeseni, je odnesel poraz, po katerem so Lendavčani izgubili prednost pred Muro, črno-beli pa so z zmago nad Polano po zaslugi boljše razlike v doseženih in prejetih zadetkih prevzeli tudi vodstvo. Že nekaj časa so se sicer pojavljale informacije, da nogometaši z izkušenim strategom, ki je dolga leta deloval tudi v Fazaneriji, niso na isti valovni dolžini, kar so dale slutiti že izjave po zadnjem derbiju v Beltincih.

So pa pod lendavskimi griči že našli novo rešitev, ki je, roko na srce, presenetljiva ali pa tudi ne. Na klubski strani so namreč že potrdili, da bo trening modrih že danes vodil Franc Fridl, ki je še jeseni sedel na klopi večnega rivala in sobotnega tekmeca – Mure. Štajerca so s soboške klopi odnesli slabi rezultati, zaradi katerih je zavrelo tudi navijaški skupini Black Gringos. Bo lahko nekdanji strateg in igralec črno-belih izkoristil prednosti, ki si jih je pridobil z vodenjem soboškega kluba? Morda, a je ob tem potrebno zapisati, da so v Fazaneriji med zimo pošteno prevetrili svojo zasedbo.

V sobotnem derbiju, ki se bo v lendavskem Športnem parku pričel ob 19. uri, bo zagotovo vročo, bo “šok terapija” Lendavčanom pomagala do zmage?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…