Oba naslednika prekmurskih velikanov, ki sta v preteklosti krojila tudi prvoligaško konkurenco, trenutno ne doživljata rožnatih časov. V Murski Soboti in Lendavi navijači z rezultati svojih ljubljencev jeseni niso mogli biti zadovoljni, še večje skrbi pa vzbuja slaba finančna slika obeh klubov.


Ni skrivnost, da je Nafta že nekaj časa v slabem finančnem položaju, saj sta jo že zapustila tudi prvi vratar Jurica Valentić in branilec Mihael Karlovčec. Še slabše naj bi bilo stanje v Fazaneriji, kjer jeseni bojda niso poravnali niti vseh sodniških stroškov. Privrženci črno-belih, ki jih kljub težavam kluba ne manjka, upajo na spremembe na boljše, morda pa se bo to zgodilo z novim predsednikom Tomislavom Knezom, ki je na tem mestu nasledil zdaj že nekdanjega predsednika Damirja Banfija. Ob novem predsedniku so mesta v upravnem odboru zasedli še Anica Horvat, Matjaž Žnidarič, Vanja Bransberger, Helmut Vratarič in Boris Štivan. Prazno pa ostaja še mesto predstavnika lokalne skupnosti, ki naj bi se predvidoma zapolnilo na prihajajoči izredni skupščini kluba.

Nogometaši murskosoboškega tretjeligaša sicer s pripravami na spomladanski del pričenjajo prihodnji petek, ko bodo po uvodnem sestanku opravili tudi prvi trening.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…