Zaostala srečanja bo odigralo tudi šest moštev 3. SNL vzhod, vsa tri srečanja pa se bodo jutri pričela ob 16:30.


Zreče in Ljutomer se bosta pomerila na zaostali tekmi 14. kroga, ki bo v celoti sicer odigran čez teden dni. Dvoboj sosedov na lestvici so v uvodni tekmi sezone dobili gostje iz Zreč, ki so slavili po zadetku Kristjana Klobase, v prejšnjem krogu pa sta obe ekipi doživeli poraz. Ljutomer je z 1:0 izgubil na gostovanju v Slovenski Bistrici, Zreče pa na v Dravogradu že po prvem polčasu niso imele možnosti za presenečenje, Korošci so slavili s 5:1. Trener Ljutomerčanov tokrat ne bo smel računati na pomembnega igralca svoje ekipe, Goran Šnajder bo srečanje moral izpustiti zaradi štirih rumenih kartonov, Zreče pa bodo zaradi kartonov oslabljene za Alena Žižeka.

Štorjani po porazu proti neposrednemu tekmecu za izpad iz lige Malečniku, tokrat odhajajo na težko gostovanje na sever Goričkega v Kuzmo, kjer se bodo v tekmi 15. kroga pomerili s Tromejnikom. Tudi ekipa trenerja Janka Irgoliča po prejšnjem krogu ne more biti zadovoljna, potem, ko so proti Rakičanu vodili že s 3:0, so gostom dovolili, da so v vsega osmih minutah izenačili. Tromejnik pa je tako namesto treh, osvojil le eno točko. Tromejnik bo proti zadnjeuvrščeni ekipi lige tudi tokrat iskal zmago in tri točke. Pri domačih bo zaradi rdečega kartona še iz tekme z Odranci manjkal Daniel Mešić.

Vodilna ekipa lige se bo tokrat odpravila na gostovanje v Odrance, ki spomladi še niso zmagali, čeprav so v zadnjih dveh krogih vodili tako proti Tromejniku in Veržeju. Ekipo Rudija Viherja po poškodbi prvega strelca Nika Tompe, ki je že končal letošnjo sezono, tepe predvsem realizacija. Šmarje je po presenetljivem porazu proti Malečniku, v prejšnjem krogu s 4:0 odpravilo Čardo. V jesenskem delu sta se ekipi razšli brez zadetkov, glede na lestvico in formo pa bodo tokrat v rahli prednosti gostje iz Šmarja, ki bodo v Prekmurje pripotovali brez kaznovanega Burima Asllanaja.

 

Zaostala tekma 14. kroga:
ZREČE : AVTO RAJH LJUTOMER

Zaostali tekmi 15. kroga:
TROMEJNIK G-SUKIČ : KOVINAR ŠTORE
ODRANCI : ŠMARJE PRI JELŠAH

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Derbi Posavja v izdihljajih tekme pripadel Brežičanom, Drava ostaja na vrhu

Po tem, ko nas je pretekli vikend vreme oropalo treh tekem, je bil to soboto (z izjemo tek…