Ob igralskih spremembah klubi v 3. SNL vzhod posegajo tudi po trenerskih spremembah. Medtem ko so Črenšovci trenerja Stanka Preradovića ustoličili še pred koncem lanskega leta, Vladimirja Vlaškalića pa je na klopi lendavske Nafte nasledil Štefan Šavel, so nove trenerje dobili še trije klubi.


Rakičan, ki je pred dnevi na novinarski konferenci predstavil generalnega sponzorja, bo spomladi vodil Goran Gutalj, stari znanec slovenskih, predvsem pa prekmurskih nogometnih zelenic. Bosanski Srb je namreč v Sloveniji igral za Maribor, Beltince, Gorico in Muro, kjer je kasneje opravljal tudi vlogo športnega direktorja. Kasneje se je preselil v trenerske vode, vodil Beltince, jeseni pa je bil trener Bakovcev. A slednje je vodil zgolj na štirih tekmah, saj je bil po petem krogu, ko so Bakovci na gostovanju v Fazaneriji izgubili s kar 8:1, zaradi nešportnega komentiranja sodniških odločitev kaznovan s trimesečnim suspenzom.

Portal Pomurje.si pa je včeraj poročal, da so nova trenerja dobila tudi nogometaši Ljutomera in Turnišča, sicer sosedov na sredini lestvice. Mihaela Bukovca, nekdanjega nogometaša Nafte, je na klopi Turnišča nasledil Goran Köveš, jeseni trener Črenšovcev. Pri Ljutomeru pa je v trenerski rošadi Boštjana Zemljiča, nekdaj ravno tako nogometaša Nafte in tudi Mure, zamenjal dosedanji pomočnik Mario Hošpel.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Jesenski prvaki zahoda se pripravljajo na misijo druga liga

Do začetka drugega dela sezone v tretji ligi nas loči še dober mesec. Do tedaj bo vseh 28 …