Na pomladanski del sezone se pripravljajo tudi klubi 3. SNL vzhod. Čeprav se Beltinci v drugi del prvenstva podajajo z zajetno prednostjo osmih točk, v taboru Mure in Odrancev v boju za prvo mesto še niso vrgli puške v koruzo. Ekipi, ki se z 31 točkami nahajata na drugem in tretjem mestu lestvice, sta se včeraj pomerili v Odrancih.


Podobno kot v zadnjem jesenskem krogu, ko so Odranci v Fazaneriji klonili z izidom 3:0, so črno-beli hitro povedli in po pol ure dvoboja že vodili z dvema zadetkoma prednosti. Domačo mrežo je v 18. in 30. minuti zatresel Mihael Karas, jeseni s sedmimi zadetki drugi strelec Mure. Varovanci domačega stratega Marjana Rajbarja so odgovorili tri minute po drugem po zadetku Mure. Vratarja Tadeja Cipota je po podaji s kota matiral Gregor Pavel in postavil tudi izid polčasa. drugem polčasu pa so gostitelji prišli do popolnega preobrata, za katerega so potrebovali zgolj dobri dve minuti. V 71. minuti je izid poravnal Luka Virag, ki se je izkazal z mojstrsko izvedenim prostim strelom, dve minuti kasneje pa je zmago po hitrem protinapadu priigral Andrej Žugelj.

Vodilni Beltinčani so v domačem Športnem parku gostili ptujsko Dravo. Drugouvrščeno moštvo 2. SNL je slavilo zanesljivo zmago, Ptujčani so domači zasedbi, ki je sicer zaigrala v nekoliko premešani zasedbi, zabili kar pet zadetkov in slavili zmago s 5:2.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Ljutomer klonil v Krškem, prva točka Šmartnega

Na 66. rojstni dan dr.Andreja Stareta, znanega športnega TV komentat in zdravnika sta bili…