Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na drugi del sezone. Trener Damjan Flis s sodelavci ima na voljo vse moči, ki so prispevale k naslovu. Morda se jim priključi še kdo v času do zaključka prestopnega roka, ki se konča petnajstega februarja.


Tri točke naskoka ima konjiški klub pred nadaljevanjem prvenstva, ki se bo začelo marca. Dravinja bo, kot vse kaže prosta v prvem krogu spomladanskega dela (11.3.), saj Posavje ne bo več tekmovalo v članski konkurenci. Tako, da jih čaka prva prvenstvena tekma na Koroškem, kjer bodo 18. marca merili moči z Dravogradom.

Prvo pripravljalno tekmo je Dravinja odigrala ta četrtek, ko so igrali proti ekipi iz Slovenske Bistrice. Trener je preizkusil kar dvaindvajset igralcev, tekmo so tesno izgubili z izidom 1:2. Strelec gola za Dravinjo je bil Andraž Kolar. Drugo tekmo so igrali tudi proti drugoligašu. Nasproti so jim stali nogometaši Fužinarja. Obe tekmi sta bili odigrani na igrišču z umetno travo v Slovenskih Konjicah. Presenetljivo visoke zmage so se veselili tretjeligaši s kar 3:0. Dva gola je zabil Žan Ramšak, enega pa je dodal Žiga Čakš. V načrtu imajo pri zeleno-belih iz Konjic celo dvanajst tekem do prvenstva. Njihova tretja sledi na prvem gostovanju v torek proti mladincem (U19) Celja.

  • 1. DRAVINJA – BISTRICA 1:2
  • 2. DRAVINJA – FUŽINAR 3:0
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Foto: Danilo Vezjak
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Tolminci do prve zmage na novi tribuni

Nogometaši Tolmina so po dveh remijih vendarle vknjižili prvo spomladansko zmago. Tolminci…