Predzadnji jesenski krog na tretjeligaškem vzhodu je na šestih tekmah prinesel 17 golov, 30 rumenih kartonov, dva rdeča in dva avtogola. Tekma med Cirkulanami in Bistrico ni bila odigrana zaradi okrnjene zasedbe domačih, katerih predsednik je po porazu s Posavjem odpustil trenerja Arsića. Pred tem krogom so bili v vodstvu varovanci Simona Dvoršaka, na listi strelcev pa drži primat napadalec Dravograda Peter Kogelnik.


IZIDI 13. KROGA:

  • Prevalje: KOROTAN – ZREČE 3:1 (0:1) Kalšek (AG) ’74, Ofič ’77, Plesec ’93 ; Brdnik ’43
  • Šmarje pri Jelšah: ŠMARJE – ZAVRČ 0:1 (0:1) Štumberger ’25
  • Dobrovce: DOBROVCE – ŠAMPION 2:4 (1:1) Jager ’43, Kelc ’71 ; Blagus (AG) ‘7, Rakar ’47, ’55 in ’82
  • Podvinci: PODVINCI – DRAVOGRAD 3:0 (0:0) Orlovič ’52, Modrić ’76, Rodrigues ’92
  • Slovenske Konjice: DRAVINJA – ŠMARTNO 1: 2 (1:1) Čakš ’39 ; Kokić ’20, Hrastnik ’80
  • Videm pri Ptuju: VIDEM – POSAVJE 0:0

▪️Ob nenavadni ur (10:30) smo videli zadnjo tekmo tega trinajstega kroga. Tudi golov nismo videli, a zelo zanimivo tekmo…povzetek si lahko ogledate zgoraj.

▪️Kar šest golov, 8 rumenih ter dva rdeča kartona smo videli v okolici Maribora, kjer so Dobrovce gostile celjski Šampion. S trojčkom se je izkazal 19-letni napadalec Šampiona Michael Rakar. Z zmago so se varovanci gostujočega strazega Vasića zavihteli na drugo mesto ligaške razpredelnice.

▪️V Prevaljah je nekdanji prvoligaš Korotan gostil Zreče. Orodjarji so ob koncu prvega polčasa povedli in prvi del tekme s tretjim golom sezone 32-letnega Jake Brdnika dobili z 1:0. V drugem polčasu so domačini pritisniki na plin in izid spreobrnili za peto jesensko zmago.

▪️V Podvincih je domača zasedba gostila Dravograd. Prvi polčas je minil brez golov, nato pa so domačini zabili tri za peto zmago v aktualni sezoni.

▪️V Šmarjah so varovanci Staneta Bevca gostili novinve lige. Slednji so domala sredi prvega polčasa z osmim golom Štumbergerja domov odnesli ves izkupiček.

▪️Lanskoletni drugoligaši so gostovali v Slovenskoh Konjicah pri Dravinji. Prvi polčas se je končal z izidom 11. Zeleni domačini so igrali brez drugega strelca lige, ki je moral tekmo gledati s tribune zaradi rdečega kartona, ki si ga je prislužil v prejšnjem krogu.

  1. Peter KOGELNIK…..(Dravograd)……14 golov
  2. Žan RAMŠAK……….(Dravinja)………..11
  3. Nejc BRAČKO……….(Kety Emmi Bistrica)…9
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi vezist iz Brežic v Lendavo

Nogometni klub Nafta 1903 je danes sporočil, da je njihovo moštvo okrepil napadalno usmerj…