Pred dnevi smo že poročali o tem, da bo moštvo rogaškega Mons Claudiusa v spomladanski del krenilo z novim trenerjem, Oskarjem Drobnetom. Po trenerskih spremembah pa posegajo tudi v vzhodni skupini tretjeligaške konkurence.


Moštvo Črenšovcev, ki je v minuli sezoni brez večjih težav pokorilo konkurenco v ligi MNZ Lendava, bo spomladi vodil Stanko Preradović, ki je v preteklosti že deloval na črenšovski klopi, saj se je klub pod njegovim vodstvom ob prelomu tisočletja prebil med drugoligaši, v konkurenci katerih je sicer tekmoval zgolj v sezoni 1999/2000. Preradovića so ljubitelji slovenskega nogometa imeli priložnost spoznati tudi kot prvoligaškega trenerja, saj je bil med aprilom 2011 in majem 2012 strateg lendavske Nafte, pri kateri je nekaj časa opravljal tudi naloge pomočnika trenerja.

Črenšovci so jesenski del sezone s sedmimi točkami zaključili na dvanajstem mestu lestvice. Ekipo je na začetku sezone vodil Goran Köveš, ki pa se je po osmem krogu, ko je imela ekipa na svojem računu zgolj točko, poslovil od trenerskega stolčka, moštvo pa je do zaključka jesenskega dela sezone vodil Daniel Kovač, ki pa nima primerne nogometne izobrazbe za glavnega trenerja tretjeligaške ekipe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

En komentar

  1. Prekmurec

    27. 12. 2014 na 18:58

    eden boljših trenerjev v prekmurju

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…