V četrtem krogu vzhodne skupine tretje lige bo odigran v dveh dneh. Štiri sobotne tekme in tri nedeljske. V Halozah, kjer domujeta Cirkulane in Zavrč bomo priča lokalnemu derbiju.


V Slovenskih Konjicah bo Dravinja gostila celjski Šampion. Dravinja je na uvodnih treh krogih zbrala šest točk. V minulem krogu, pa so izgubili proti lanskim podprvakom. Enako bero točk ima Šampion. To bo njuno peto medsebojno srečanje v tretjeligaški konkurenci. Tri zmage Dravinje, in ena Šampiona. Nazadnje sta tekmeca igrala lani oktobra, ko je na istem prizorišču kot bo to soboto slavila Dravinja z 2:1.

V Halozah bo v soboto ob pol petih popoldne potekal lokalni derbi med belimi in oranžnimi. Glavni sodnik bo 41-letni Mariborčan Bojan Tkalčič. Lanskoletni tretjeuvrščeni gostje so favoriti, beli gostitelji pa se nadejajo pozitivnega izida. Obe moštvi še nista izgubili to sezono, in obe imata pet točk. Odličen niz pa si želijo nogometaši Zavrča nadaljevati….

Tretja sobotna tekma, ki bo odigrana ob pol petih popoldne bo postregla s tekmo Dravograd – Posavje. Dva poraza in remi z gostovanja minuli konec tedna v Podvincih je bilanca novincev lige iz Krškega. Na drugi strani pa so gostitelji, ki imajo dve zmai, in en neodločen izid. Vse drugo kot domača zmaga bi bilo presenečenje…

Četrta tekma četrtega kroga bo odigrana v soboto ob šestih popoldne, ko bomo v Prevaljah videli dvoboj Korotana in Šmarja. Zadnji dve medsebojni tekmi je dobil Korotan z 4:0. Kljub temu se varovanci stratega Staneta Bevca ne podajajo na Koroško z belo zastavo. Na trenutni lestvici ju loči le točka….

Prva nedeljska tekma bo odigrana ob pol 11 dopoldne, ko bo Videm doma gostil Dobrovce. To bo njuna tretja medsebojna tekma, obe predhodnji pa sta bili odigrani v vasici Dobrovce. Obe moštvi imata s teh tekem po eno zmago. Gostitelji iz okolice Ptuja so v tej sezoni doslej dvakrat izgubili, in v gosteh prišli do zmage. Nogometaši iz okolice Maribora, pa so dvakrat remizirali, in izgubili proti istemu tekmecu katerega je Videm premagal.

Lanskoletni drugoligaš, ki je močno prevetril zasedbo za nastopanje v tretji ligi, je s točko na repu razpredelnice. Dno lige pa drži ekipa Zreč, ki na uvodnih treh tekmah ni prišla do točk, a so navdušili z igro in borbenostjo. To bo četrto srečanje teh dve ekip v tretji ligi. Dve zmagi Šmartnega, in ena Zreč smo videli doslej.

Podvinci bodo igrali drugo zaporedno domačo tekmo. To bo njuno tretje medsebojno srečanje. Zmaga Bistrice, in neodločen izid je dosedanja statistika. V tej sezoni sta obe moštvi še neporaženi. Podvinci so pri petih točkah, Bistrica pa je prišla do vseh treh zmag.

Pari 4.kroga

sobota, 4.9. ob 16:30

  • Slovenske Konjice: DRAVINJA – ŠAMPION
  • Dravograd: DRAVOGRAD – POSAVJE
  • Zavrč: ZAVRČ – CIRKULANE

sobota, 4.9. ob 18:00

  • Prevalje: KOROTAN – ŠMARJE

nedelja, 5.9.ob 10:30

  • Videm pri Ptuju: VIDEM – DOBROVCE

nedelja, 5.9. ob 16:30

  • Šmartno ob Paki: ŠMARTNO – ZREČE
  • Podvinci: PODVINCI – KETY EMMI BISTRICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…